Youth @ Luminus-Arena

Wie droomt er niet van om als beginnend voetballertje op het veld van een eersteklasser eens te mogen spelen? KRC GENK biedt u die mogelijkheid. Inschrijven kan zowel individueel als in clubverband. 

Inschrijven:  

We geven de kans aan één duiveltjesteam van uw club, U6 en U7 om hun voetbalkunstjes te komen tonen op een activiteit bij een thuiswedstrijd van KRC Genk in de Luminus Arena (oplopen naar de middenstip samen met KRC Genk-spelers en de bezoekende ploeg en een wedstrijdvorm (6:6) tijdens de rust). Dit initiatief kende reeds achttien seizoenen een groot succes en geniet de waardering van elke voetballiefhebber. Waar we ons in het verleden vooral richtten naar de individuele speler, nodigen we nu volledige duiveltjesploegen uit vanuit gans het land. 

“Spelers en begeleiders kunnen de wedstrijd GRATIS bijwonen vanuit de voorziene zittribune. Voor de supporters zijn er zitplaatsen voorzien aan 13 euro (B-wedstrijden).Voor de A-wedstrijden (RSC Anderlecht, Club Brugge, Standard, AA Gent en Sint-Truiden) gelden andere prijzen. Zie onderaan een schema”. 

Voor de B-wedstrijden is het inkomticket ook geldig voor een bezoekje aan GOALMINE (gedurende één jaar), en één GRATIS comsumptie. Dit is evenwel niet het geval voor de A-wedstrijden. 

Stuur ons snel uw inschrijving door via email. Wij zullen dan, in rangorde van het binnenkomen van de inschrijvingsformulieren en het aantal deelnemende spelers, de clubs uitnodigen. Verdere contacten gebeuren via de door u aangestelde verantwoordelijke. Tijdens de rust van de door ons gekozen thuiswedstrijd van de eerste ploeg van KRC Genk, zullen de uitgenodigde spelertjes een wedstrijdvorm (6:6) van 12 min. spelen. Wij hopen een duiveltjesteam  van uw club in de loop van het seizoen 2017-2018 te mogen begroeten. 

Stuur als ploegafgevaardigde of individueel snel een email met de volgende gegevens : NAAM, VOORNAAM, ADRES, TELEFOON of GSM, CLUB (ZEER BELANGRIJK : juiste aantal spelers vermelden) aan erwin.peeters@krcgenk-jeugd.be

Ploegen die zich vorig seizoen inschreven en door de talrijke inschrijvingen niet aan bod kwamen, komen in het nieuwe seizoen aan de beurt. Tijdig en snel inschrijven is de boodschap!!! 

A – WEDSTRIJDEN (Anderlecht, Club Brugge, Standard, AA Gent en Sint-Truiden
Prijzen tickets A-wedstrijden Youth@LuminusArena 
Zitplaatsen A +18j 21 euro
Zitplaatsen B -18j 12 euro
Staanplaats + 21 jaar 19 euro
Staanplaats – 21 jaar 12 euro
B – WEDSTRIJDEN
Prijzen tickets B-wedstrijden Youth@LuminusArena 
Zitplaatsen  13 euro