28/01/2019

Beloften winnen eerste wedstrijd PO1 in Antwerp

De beloften zijn uitstekend gestart aan PO1. Op het veld van Royal Antwerp FC won KRC Genk met 2-3.

De bezoekers namen meteen de wedstrijd in handen. KRC Genk had met veel balbezit het betere van het spel maar toch stond het na 20 minuten spelen 2-0 voor de thuisploeg. Colpaert en Di Biniamu waren de Antwerpse doelpuntenmakers. Vlak voor rust trapte Edon Zhegrova een vrije trap mooi via de paal in doel. Meteen goed voor de 2-1 ruststand.

Na rust ging KRC op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Ingvartsen benutte een strafschop na hands in de zestien van de tegenstander. Tien minuten voor tijd kon Edon Zhegrova na een geweldig mooie actie de 2-3 in doel trappen. Meteen goed voor de eerste drie punten in PO1.

Maandagavond om 19h30 ontvangt KRC Genk op eigen veld KAA Gent. Aftrap om 19h30.

Opstelling: Leysen, Vandermeulen, Seigers, Leyssens, Théate, Sierra, Reyners (73' Hakkens), Piotrowski, Zhegrova (86' Leliendal), Ingvartsen (78' Bertaccini) en Limbombe (72' Paesen).

Doelpunten: 1-0 11' Colpaert, 2-0 19' Di Bianamu, 2-1 44' Zhegrova, 2-2 54' Ingvartsen, 2-3 81' Zhegrova