04/02/2019

Beloften winnen ook 2e wedstrijd in PO1

Na de knappe zege op het veld van Antwerp FC hebben de beloften ook vanavond in hun tweede wedstrijd van PO1 gewonnen. Op eigen veld werd er gewonnen van KAA Gent met 3-2

De toeschouwers kregen een erg gelijkopgaande eerste helft voorgeschoteld met vrij weinig kansen. De 0-0 die tijdens de rust op het bord stond, was de juiste weergave van het spel.

Na rust brak de partij helemaal open. In minuut 55 mocht invaller Van Daele van dichtbij de openingstreffer tegen de netten duwen. De thuisploeg was niet aangeslagen en kon vijf minuten later de stand al terug op gelijke hoogte brengen. Invaller Gabriel Leveh trapte de 1-1 tegen de netten. KRC Genk ging door op haar elan en slaagde erin om de bezoekers volledig terug te duwen op eigen helft. Een hoekschop werd door Saibari tegen de touwen gewerk: 2-1!  Even later duwde Bertaccini na een knappe aanval de 3-1 in doel. De partij leek gespeeld maar AA Gent liet het hoofd niet hangen. Amadu Jalloh kon in de 73e minuut de aansluitingstreffer in doel trappen nadat Vandevoordt eerst nog knap redding bracht. KRC Genk kreeg op de counter nog enkele mooie mogelijkheden maar gescoord werd er niet meer.

Een verdiende zege voor onze jonge Genkies vandaag die met 6 op 6 hun start niet gemist hebben!

Opstelling: Vandevoordt, Vandermeulen, Coomans (46' Théate), Lathouwers, Leliendal, Sierra, Reyners, Saibari, Limbombe (46' Leveh), Bertaccini, Paesen (61' Cuypers).