26/10/2019

Drie overwinningen tegen RSC Anderlecht!

Vandaag namen onze jeugdploegen het op tegen het sterke RSC Anderlecht.

Voor onze U13 werd het een geweldige voormiddag. Onze jongens wonnen terecht met 5-1 tegen hun leeftijdsgenoten uit Brussel. Het verschil werd vooral in de laatste twintig minuten gemaakt want na 60 minuten stond het nog 1-1. KRC blijft na een knappe 27 op 30 aan de leiding van het klassement en dat met mooi verzorgd voetbal!

De U14 keken al na een minuut tegen een achterstand aan. Desondanks ging KRC op zoek met hoge druk op zoek naar gelijkmaker. Toch waren het de bezoekers die via een vrije trap en een aarzeling in de defensie konden uitlopen tot 0-3. Na rust kwam KRC snel terug in de wedstrijd maar de bezoekers konden opnieuw via vrije trap de eindstand bepalen: 2-4 na een goede wedstrijd!

Onze U15 waren nochtans in goede vorm maar konden er niet in slagen om met drie punten terug te keren uit Neerpede. Anderlecht, leider in de competitie, won met 2-0.

Ook onze U16 blijven, net zoals de U13, hun goede vorm bevestigen. Zij gingen op Neerpede helemaal 'los' en wonnen met 0-5. De toeschouwers zagen KRC nog enkele grote kansen missen op een hogere score. KRC U16 blijft met 30 op 33 aan de leiding van het klassement en dat is bijzonder knap.

De enige wedstrijd in eigen huis namiddag werd gewonnen door KRC U18. Na een aangename wedstrijd werd het 2-0 tegen Anderlecht. Door deze zege klimmen onze jongens naar een voorlopige derde plaats!