17/11/2019

Genk maatje te groot voor Lokeren

Onze jeugdploegen van de bovenbouw namen het zaterdag op tegen hun leeftijdsgenoten van Sporting Lokeren. Onder een stralende zon kregen de toeschouwers tijdens de wedstrijden van de U13 en U14 veel doelpunten te zien.

De U13 wonnen na een sterke wedstrijd met 8-0. Onze jongens scoorden vandaag al hun 74e doelpunt in 13 wedstrijden en blijven aan de leiding van het klassement.

Ook de U14 konden de drie punten in eigen huis houden. Lokeren speelde in de eerste helft nog aardig mee, maar na rust nam KRC het spel stevig in handen. Uiteindelijk konden onze jongens uitlopen tot een logische 3-0 zege. KRC Genk staat op plaats 4 en heeft de beste defensie van de reeks!

De U15 gingen simpel en terecht winnen op Daknam. KRC won met 0-2. Ook de U16 namen de drie punten mee op de bus richting Genk. Zij wonnen met 2-3 en blijven aan de leiding van het klassement.

Tot slot wonnen ook onze U18 hun wedstrijd tegen Lokeren. Het werd een logische 2-0 zege voor KRC Genk tegen een onmondig Lokeren.

Onze huisfotograaf Dominique kon foto's maken van de U13 en de U14. Deze staan nu online!