24/11/2019

U13 en U14 winnen op STVV!

Gisteren stond de Limburgse derby in eerste klasse op het programma. Onze jeugdploegen namen het op tegen STVV.

De U18 gingen op Stayen op zoek naar de drie punten. Helaas konden onze jongens hun overwicht niet omzetten in doelpunten. Uitslag: 1-1.

In Genk hadden onze U15 niet hun allerbeste dag. De bezoekers waren stevig in duel, en probeerde vanuit een goed blok snel om te schakelen. Onze jongens konden enkel vlak na rust een vuist maken, maar dat bleek niet voldoende. De bezoekers keerden naar huis met drie punten na een 1-2 zege.

De U14 stonden al erg snel op een geruststellende 0-3 voorsprong na een erg goede eerste helft. De bezoekers controleerden daarna de rustig de wedstrijd en konden nog een extra doelpunt tegen de netten prikken: 0-4 voor KRC!

Voor de U13 verloopt het seizoen bijna foutloos. KRC liet nog maar één keer punten liggen en dat is al geleden van 28 september. Ook gisteren keerde KRC terug naar huis met de drie punten na een verdiende maar wel felbevochte zege: 1-3!