25/02/2020

Beloften naar halve finale beker van Belgiƫ!

De beloften hebben zich gisterenavond kunnen kwalificeren voor de halve finale van de beker van België. KRC Genk won na een aangename wedstrijd met 3-2 van RSC Anderlecht.

In een erg snelle eerste helft stond het aan de rust al 3-0 voor KRC. Didden en tweemaal Takidine waren de doelpuntenmakers. Na rust kon Suray al snel de 3-1 in doel leggen. Pas in de extra tijd scoorde Anderlecht de aansluitingstreffer via diezelfde Suray: 3-2 was meteen ook de eindstand.

De andere ploegen in de halve finale zijn Waasland-Beveren, Charleroi en Eupen.

De opstelling: Leysen, Bahadir, Adewoye (46’ Vandermeulen), Lambrix, Rommens, Didden, Sierra (87’ Cuypers),Takidine, Oyen (73’ Saibari), Limbombe (83’ Leveh) en Nygren.

De doelpunten: 22’ Didden 1-0, 32’ Takidine 2-0, 45’ Takidine 3-0, 48’ Suray 3-1, 91’ Suray (strafschop) 3-2