24/09/2021

Beloften winnen ook vijfde wedstrijd

De beloften blijven de prima resultaten maar op elkaar stapelen. Vanavond won het team van Hans Somers met 0-5 op KV Mechelen na doelpunten van Nemeth, Geusens en driemaal Diawara. Woensdag trekken we voor de Uefa Youth League naar 1. FC Köln. De volgende wedstrijd in de competitie staat pas op 15 oktober op het programma. Dan komt Standard Luik op bezoek.

KRC begon het duel prima. Op het kleine en moeilijk te bespelen kunstgras in Mechelen opende Nemeth na 14 minuten spelen de scoren na een assist van John. Het eerste van in totaal vier doelpunten in de eerste helft. Diawara scoorde nog voor rust een zuivere hattrick.

Na rust controleerde een dominant KRC rustig de partij. Jay-Dee Geusens kon een kwartier voor tijd de 0-5 eindscore op het bord trappen.

Vijftien op vijftien, 19 doelpunten voor, 2 tegen. Dat noemen ze al eens een prima start.