28/11/2021

Veel doelpunten in wedstrijden tegen Cercle Brugge

Zaterdag stond Cercle Brugge op het programma als tegenstrever voor onze middenbouw en bovenbouw. Niet alleen de weergoden, maar ook onze spelers zorgden nog eens voor leuke omstandigheden in de Jos Vaessen Talent Academy.

De U13 maakten er een heus doelpuntenfestijn van. Het werd maar liefst 11-1 na een wedstrijd eenrichtingsvoetbal. Ook de U14 konden de drie punten in Genk houden na een verdiende zege. Het werd 3-1.

Ook de U15 speelde in eigen huis. KRC speelde dominant en won uiteindelijk met 4-0. Een score die - gezien het aantal kansen - zeker hoger had kunnen oplopen.

KRC Genk U18 speelde namiddag misschien wel haar beste helft van het seizoen. Het team van trainer Jan Wuytens voetbalde zich een spectaculaire 7-1 ruststand bij elkaar. Na rust scoorde KRC nog vier keer. Eindstand: 11-1.

Het meest verrassende resultaat van de dag viel te noteren in Brugge. KRC U16 keerde namelijk zonder punten huiswaarts na een 3-2 nederlaag. Een goed leermoment voor onze jongens.

Onze fotograaf was aanwezig bij de thuiswedstrijden van de U13, U15 en U18!