05/05/2022

U16 eindigen in stijl

Vanavond hebben de U16 van KRC Genk hun laatste wedstrijd van de competitie afgewerkt tegen R. Antwerp FC.

Aangezien nationale ploeg U16 gisteren is vertrokken op stage richting Portugal deden er veel U15 spelers mee. En die jonge gasten deden het prima!

Na een moeizaam begin kwam en vroege achterstand kwam KRC Genk een stuk beter in de wedstrijd wat leidde tot enkele goede kansen die niet benut werden. Vijf minuten voor rust werd dan eindelijk toch de verdiende 1-1 gescoord.

Direct na rust nam KRC verder het initiatief en wist in 14 min 3x te scoren en vervolgens de wedstrijd rustig uit te spelen. Eindstand 4-1. Een goed resultaat na een prima seizoen dat werd bekroond met een mooie tweede plaats in het klassement.