08/06/2022

Aboverkoop gaat morgen van start

Een nieuw seizoen met nieuwe ambities. Een volgend hoofdstuk in de nog steeds jonge geschiedenis van onze club. Op 34 seizoenen behaalden we reeds 9 prijzen en dat maakt ons nog steeds de derde meest succesvolle club van de afgelopen 25 seizoenen. We staan zelfs op de 2de plek in de rangschikking over de afgelopen 5 seizoenen. We slaan de pagina van het seizoen 21-22 om en kijken ambitieus weer vooruit. Vuur jij volgend seizoen ons team aan richting de overwinning, vanuit een sfeervolle arena?

De aboverkoop voor het seizoen 22-23 gaat donderdag 9 juni om 10.00 uur van start, en dit zowel online en in de ticketshop van onze arena.

ONTDEK HIER ALLE INFORMATIE

Voorrangsperiode huidige abonnees

Huidige abonnees genieten van de voorrangsperiode tot en met vrijdag 1 juli om 22u00. Tot deze datum staan jouw huidige plaatsen voor je voorbehouden en verleng je aan een voordeliger tarief.

Vanaf nu ook aboverkoop voor 1B en KRC Genk Ladies

Onze U21 speelden afgelopen seizoen kampioen en wisten zo voor komend seizoen de integratie in 1B, onze Belgische tweede klasse, te versieren. Met “Jong Genk” zullen we onze thuiswedstrijden in tweede klasse ook in de Cegeka Arena afwerken. Ook voor deze competitie kan je een abonnement aankopen. Doe je dat in combinatie met jouw abonnement voor 1A dan geniet je van een combi-korting.

De KRC Genk Ladies are on the rise. Na een knap seizoen met deelname aan de play-offs zijn ook onze Ladies klaar om opnieuw te knallen, richting nieuwe successen. Bestel jouw abonnement voor de KRC Genk Ladies en geniet ook hier van een combikorting als gevolg van jouw abo voor 1A.

ONTDEK HIER ALLE INFORMATIE