03/12/2017

OHL maatje te klein voor KRC

Zaterdag stond de laatste speeldag voor de winterstop op het programma. Onze jeugdploegen namen het op tegen hun leeftijdsgenoten van OH Leuven.

De U13 kenden een rustige dag. Net zoals de heenwedstrijd in Leuven kwamen ze opnieuw 6 keer tot scoren. Het werd 6-1.

De U14 hadden het in de eerste twee blokjes niet veel overschot maar in de laatste 25 minuten werd toch nog een knappe 5-0 bij mekaar gevoetbald.

De U15 speelden 2-2 gelijk in Leuven terwijl de U16 er met 1-3 gingen winnen. Zij sluiten de heenronde af op de 1e plaats.

De U17 kwamen na een rake counter al snel 0-1 achter maar zette de scheve situatie erg snel recht. Onze jongens wonnen met 3-1 en sluiten ook af op de 1e plaats.

Ook de U19 kwamen op achterstand. Aan de rust stond het namelijk 1-2 voor de bezoekers. Onze jongens speelden een sterke tweede helft en wonnen met 4-2! Mooie zege.