15/01/2019

Knappe derde plaats voor onze U13!

Afgelopen weekend namen onze u13 jongens deel aan de Euro-Cup Delfzijl.

Op de openingsdag speelden we de eerste wedstrijd tegen FC Groningen waar we een 0-2 achterstand ophaalden naar een 2-3 zege. In de tweede wedstrijd wonnen onze jongens vlot van Schalke 04 met 6-0. En in de derde wedstrijd werd het 3-3 tegen PSV. Op de laatste wedstrijd van de dag verloren we 0-2 van Ajax ondanks een goede wedstrijd van onze jongens. Zo konden we terugkijken op een geslaagde eerste dag die we afsloten met een partij lasergamen.


Op de tweede dag speelden we onze laatste poule wedstrijd tegen Manchester City. Deze werd met 8-1 gewonnen. In de kwartfinale speelden we tegen Feyenoord en wonnen we verdiend met 3-2. In de halve finale tegen Bayern München begonnen onze jongens niet goed wat leidde tot een 0-2 achterstand aan de rust. Ondanks een veel beter tweede helft werd het 1-3 tegen de latere toernooiwinnaar.

Voor plaats 3&4 speelden we opnieuw tegen Ajax . Dit keer haalden onze jongens het met dominant voetbal 4-2 . Zo kunnen onze U13 boys terugkijken op een sportief geslaagd toernooi vol leermomenten tegen sportief sterke tegenstrevers