20/01/2019

Dominantie en zeer veel doelpunten tegen Cercle Brugge

Gisteren stonden de jeugdploegen van KRC Genk en Cercle Brugge tegenover mekaar. 

In koude temperaturen maar wel met een stralende zon konden onze jeugdploegen goed voetbal op de mat leggen.

De U13 wonnen met straffe cijfers na een goede wedstrijd. Het werd 11-0 voor KRC Genk. Door deze zege blijven onze jongens koploper Anderlecht op de hielen zitten.

Een leefijdscategorie hoger stond KRC Genk al redelijk snel 0-1 achter. Het signaal voor onze U14 om wakker te schieten en hun goede vorm van de voorbije wedstrijden verder te zetten. Een knappe 6-1 zege en 18 op 18 voor KRC.

Ook de U15 blijven hun goede reeks bevestigen. KRC Genk speelde Cercle helemaal van het kastje naar de muur en won uiteindelijk met maarliefst 0-11. Knappe cijfers met knap voetbal!

De U16 speelden het laatste halfuur met tien spelers na een rode kaart en dat bij een 1-1 tussenstand. Onze jongens forceerden op wilskracht en wedstrijdmentaliteit op een moeilijk bespeelbaar veld wel de overwinning. In de laatste 10 minuten scoorde KRC tweemaal. Een knappe 1-3 zege!

Tot sloten komen we terecht bij onze U18. Een wedstrijd met eenrichtingsvoetbal wat uiteindelijk resulteerde in een ongelofelijke 10-0 overwinning. 

Knap weekend van onze ploegen!