23/03/2019

U15 en U16 winnen van RSC Anderlecht!

Speeldag 2 van PO1 werd woensdag al op gang getrapt. De U18 gingen in Brussel op bezoek bij RSC Anderlecht en verloren er na een matige wedstrijd met 3-1. Onze jongens hadden wel het meeste balbezit, maar botsten op een efficiënte thuisploeg. KRC blijft wel aan de leiding van het klassement.

De U16 speelden vandaag en dat deden ze met veel drive en enthousiasme. KRC kwam al snel 2-0 voor maar twee foutjes zorgden ervoor dat RSCA terug op gelijke hoogte kon komen. Na de rust ging de thuisploeg op zoek naar de zege en die kwam er ook: 4-2! Volgend weekend kunnen onze Genkies kampioen worden mits winst op Sporting Charleroi.

Ook de U15 blijven het goed doen. KRC won vandaag met 2-1 van RSC Anderlecht. Een spannende wedstrijd en een verdiende overwinning voor KRC. De U15 blijven tevens aan de leiding van het klassement.

De verloren enkele weken geleden nog kansloos van Anderlecht maar vandaag konden onze jongens een mooie reactie tonen op het veld. KRC ging in Anderlecht 3-3 gelijk spelen na een erg leuke wedstrijd!

Het moet gezegd, de U13 van RSCA zijn dit seizoen een maatje te sterk voor elke tegenstander. Vandaag wonnen zij van onze U13 met 7-0. Maar ook het seizoen van onze jongens mag zeker gezien worden. KRC blijft op een knappe 2e plaats!

Foto's van onze U18 door de huisfotograaf: