18/08/2019

Goede start competitie!

Onze jeugdploegen hebben vandaag na een vlotte voorbereiding de competitie in stijl geopend.

De U13 gingen winnen met 4-6 in OH Leuven. Onze jongens begonnen aarzelend aan de wedstrijd maar gaandeweg de wedstrijd nam KRC het spelbeeld over wat uiteindelijk resulteerde in een erg fijne wedstrijd voor de aanwezigen. Onze U14 wonnen zeer terecht na een goede wedstrijd met 0-5 in OH Leuven.

In onze academie wonnen de U15 met 2-1. Genk had het betere van het spel, maar het waren de bezoekers die op een counter op voorsprong kwamen. Pas in het slot van de wedstrijd kon KRC de achterstand ombuigen in een krappe maar wel verdiende zege. Onze U16 speelden een sterke eerste helft. Aan de rust stond het 2-0 voor KRC. Na rust liep Genk verder uit richting 3-0 maar toch gaf Leuven zich niet gewonnen. In het slot knokte Leuven zich terug in de wedstrijd wat resulteerde in een 3-2 uitslag.

De wedstrijd van onze U18 eindigde op een 3-3 gelijkspel na een aangename wedstrijd.