11/03/2020

U18 kloppen KV Mechelen met 5-0

De U18 hebben vandaag op indrukwekkende wijze de reguliere competitie afgesloten. In eigen huis won KRC met 5-0 van KV Mechelen, het nummer 4 in de stand.

De eerste helft kunnen we redelijk kort samenvatten. Genk had het meeste balbezit, dreiging, en doelgevaar maar toch stond het aan de rust maar 1-0.

Na de rust ging blauw-wit een versnelling hoger spelen en al redelijk snel lag de 2-0 tegen te touwen. Dit was het begin van een waar doelpuntenfestival want niet veel later hing de 3-0, 4-0 en zelfs 5-0 tegen de netten. Meteen ook de eindstand van deze leuk pot voetbal.

Door deze zege worden onze jongens de fiere leider van het klassement en dat is wat ons betreft meer dan terecht te noemen. De laatste nederlaag in de competitie dateert al van 5 oktober tegen ... KV Mechelen.