22/08/2023

Supporter vrijdag als abonnee gratis voor Jong Genk

Om de Belgische ploegen die nog actief zijn in de Europese voorrondes alle kansen te geven om zich te plaatsen voor de groepsfases, zijn verschillende wedstrijden komend weekend uitgesteld. Ook onze eerste topaffiche van het seizoen tegen Club Brugge is verzet naar een later moment. Geen wedstrijd van de eerste ploeg dus komend weekend. Maar geen nood. Jong Genk is uitstekend begonnen aan de competitie. De Genkse youngsters maakten in het tussenseizoen een ware metamorfose door. Met Jelle Coen, Peter Reynders en Steven Frederix staat er een volledig nieuw technische staf aan het roer. Ook in de spelersgroep werden er enkele grote wijzigingen doorgevoerd. Het team is drastisch verjongd. Zo verschenen in de voorbije twee wedstrijden met Brad Manguelle en Konstantinos Karetsas telkens twee 15-jarigen aan de aftrap, een unicum in de het Belgisch profvoetbal. Met een gemiddelde leeftijd van 17,5 jaar tekenden onze jongens de eerste twee wedstrijden ook voor de jongste kern ooit in het professioneel voetbal in ons land.

De toekomst oogt rooskleurig. En ook de resultaten van Jong Genk doen het beste vermoeden. Het team van Jelle Coen won op de openingsspeeldag met 1-0 van titelkandidaat SK Beveren. Afgelopen zondag gingen onze jongens met 2-5 winnen op het veld van Francs Borains na een uitstekende wedstrijd. Zo toppen onze youngsters na twee speeldagen het klassement in de Challenger Pro League. Vrijdag gaan onze jonkies in eigen huis op zoek naar een 9 op 9 tegen Club NXT. Aftrap om 20.00 uur.

Nieuwigheid dit seizoen: de thuiswedstrijden van Jong Genk worden afgewerkt in het stadion van ASV Geel. Als abonnee kan je de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel volledig gratis bijwonen.

Toegangsprijzen
Supporters van KRC Genk die een abonnement hebben voor de eerste ploeg, kunnen de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel gratis bijwonen. Het is echter noodzakelijk om vooraf je plaats in het stadion te reserveren. Hiervoor hebben we een handige handleiding opgesteld. Reserveer dus tijdig je plaats in het stadion via https://tickets.krcgenk.be.

Als je geen abonnement hebt, bedraagt de prijs voor een enkel ticket 15 EUR. Jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 10 EUR.

Parkeergelegenheid
De parkeerfaciliteiten rondom het stadion zijn vrij toegankelijk voor bezoekers.

Catering
In Geel wordt er gewerkt met een cashless systeem, waarbij betalingen plaatsvinden via jetons die je in het stadion kan kopen.

Adres stadion
Rauwelkoven 43 B, 2440 Geel