14/06/2024

Bijna 200 jeugdtrainers aanwezig op ons trainerscongres!

Al voor het vijfde jaar op rij willen we via het FRZA! project trainers en spelers beter maken, kennis delen en talenten extra prikkelen. Ook afgelopen seizoen organiseerden we vele trainingen, interactieve workshops, leuke kennismakingstrainingen en nog veel meer!

Als afsluiting van het seizoen nodigden we alle trainers van de FRZA! clubs en alle trainers van clubs in de regio (Limburg en net daarbuiten) uit voor een trainerscongres.

Tijdens het trainerscongres gaven we een inkijk in hoe wij bij KRC Genk talent ontwikkelen en hoe clubs ons kunnen helpen om voetballers in Limburg en omstreken beter te maken. We startten met een demonstratie op de jeugdvelden waar enkele van onze coaches oefeningen rond Ball-, Body- en Brain Mastery toonden. Na een hapje en een drankje verzamelden we in Corner Zuid van de Cegeka Arena. Daar doken we dieper in de oefenstof en gaven we de aanwezige coaches een idee over hoe de voetbalfilosofie (Blue Print) van KRC Genk vertaald kan worden naar alle andere niveaus.

Ook volgend seizoen zullen we weer heel wat evenementen organiseren. Houd onze website en de socials van KRCGENKTALENT in de gaten.

Een fijne vakantie!