02/04/2023

U18 openen PO1 in stijl

De U18 van KRC Genk blijven het uitstekend doen. Vandaag openden ze PO1 in stijl door met 2-1 te winnen van Sporting Charleroi. De Carolo's hadden de reguliere competitie nochtans afgesloten op een knappe tweede plaats.

Ondanks een best goede eerste helft van onze jongens gingen de bezoekers toch met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in. KRC Genk kreeg prima kansen, maar het waren de bezoekers die trefzeker waren. Na rust ging KRC op zoek naar de verdiende gelijkmaker en die kwam er ook. Erop en erover dachten alle aanwezige toeschouwers, en zo geschiedde! Een fout in de zestien van Charleroi leverde KRC een strafschop op die keurig werd omgezet: 2-1!

De U13 openden de play-offs met een thuisnederlaag. Het werd 1-2. KRC U14 maakte er een spannende pot voetbal van. Het werd zowaar 4-4!