16/10/2023

Nipte nederlaag voor Jong Genk in oefenduel

Jong Genk genoot van een vrij weekend en besloot een oefenwedstrijd te spelen tegen de Luxemburgse kampioen. Cauwel, Akpan, Abid en Martens stonden aan de aftrap.

Eerste helft

De jonge spelers begonnen met een hoog tempo en namen al snel de controle over de wedstrijd. Abid en John voelden zich comfortabel op het kunstgras van Stokkem. Een prachtige combinatie resulteerde in een doelpunt van Kelvin van dichtbij: 1-0, meteen ook de stand aan de rust.

Tweede helft

In de tweede helft wilden de bezoekers uit Hesper laten zien dat hun reis naar België niet voor niets was. Het stond pardoes 1-1. In de absolute slotfase redde Vic ons met een fantastische redding, maar uit de daaropvolgende corner belandde de bal toch in het doel. Zo verloren we deze oefenwedstrijd in de laatste minuten.

Volgende week staat de verplaatsing naar Deinze op het programma.