12/09/2022

Drie overwinningen, één gelijkspel tegen OHL

KRC Genk U14, U15, U16 en U18 namen het dit weekend op tegen OH Leuven. Het werd een goed weekend voor onze jeugdploegen want de balens oogt met drie overwinningen met heel wat doelpunten en één gelijkspel zeker positief.

De U14 zijn de competitie prima gestart. Met een knappe 9 op 12 en liefst 16 gemaakte doelpunten staan ze op de tweede plaats in het klassement. Zaterdag ging KRC U14 winnen met 1-4 in Leuven. Een sterke overwinning!

Na het gelijkspel op Eupen op de vorige speeldag ging KRC U15 opnieuw op zoek naar de zege en die kwam er ook. Het werd een simpele zege: 5-0 voor KRC na een goede wedstrijd!

Ook de U16 blijven bevestigen. Na 4 speeldagen staat KRC aan de leiding van het klassement en telt het team 12 punten. KRC Genk scoorde reeds 18 doelpunten en is er nog geen enkel tegendoelpunt tegen de netten gevlogen! Het team van Peter Reynders won met 6-0 en die score had zeker nog hoger kunnen oplopen!

KRC Genk U18 wou na de nederlaag van vorig weekend iets rechtzetten in eigen huis maar het kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.