25/04/2023

We believe

‘We Believe’. Met die niet te misverstane boodschap trekt onze #mijnploeg richting de Play-Offs. Heynen en co figureren in het campagnefilmpje al in het nieuw shirt voor volgend seizoen. De lichtblauwe strepen in de huidige thuisoutfit van de Limburgers maken plaats voor bredere strepen en een retrolook. Vanaf de Play-Offs stropen de Limburgers hun nieuwe mouwen al op.

Bijna een jaar geleden zijn we samen begonnen aan een onwaarschijnlijke trip. Op elk moment stonden jullie achter het team. Tijdens ongekende hoogtes en tijdens momenten dat het moeilijker liep. We zitten in de laatste rechte lijn richting een ongeziene apotheose. Wij geloven dat onze jongens zullen excelleren. Wij geloven in onze kleuren en in jullie onvoorwaardelijke steun in de tribune tijdens onze strijd voor de titel. 

We believe …

IN OUR SUPPORT, TALENTS, TEAM AND OUR COLOURS

In de aanloop naar het 35ste seizoen van KRC Genk figureren Heynen en co in de campagne al in de nieuwe Home Kit voor het seizoen 23-24. Vanaf de Play-Offs trekken de spelers van Wouter Vrancken al de wei op in hun nieuw shirt. Daarop neemt Eazer, als submerk van ITZU, voortaan de op de rechterborst van De away kit en het derde shirt worden in de loop van de zomer voorgesteld. Zoals steeds hadden de supporters van KRC Genk een belangrijkste stem in de keuze van de nieuwe shirts. “We hebben samen met de vertegenwoordigers van onze verschillende sfeergroepen de truitjes ontworpen. Zij kregen maandagavond de Play-off-outfit in primeur te zien. We hebben gekozen voor een retrolook die ons doet terugdenken aan de successen uit ons rijk verleden. Laat het een extra inspiratie zijn om dit seizoen opnieuw geschiedenis te schrijven. Het geloof is alleszins groot dat we dit uniek seizoen met een knal kunnen afsluiten”, aldus CEO Erik Gerits. De nieuwe truitjes zijn reeds verkrijgbaar in de fanshop en via de webshop van KRC Genk.

WE BELIEVE

Abonnementen waren al een tijd verkrijgbaar. Via de website en fysiek aan de ticketshop zijn nu ook losse tickets verkrijgbaar. “We hebben er al een geweldig seizoen opzitten”, duidt CEO Erik Gerits. “We sluiten de reguliere competitie op kop van het klassement af en zijn al zeker van Europees voetbal. Het geloof is groot dat we ook de Champions’ Play-Offs tot een goed einde kunnen brengen. We willen elke Genkie warm maken om tijdens de eindstrijd als één man achter KRC Genk te komen staan. De Cegeka Arena moet nog drie keer uit zijn voegen barsten.”

Do you believe? Wees erbij!