06/10/2023

Belangrijke info Jong Genk - Beerschot

Jong Genk doet het uitstekend dit seizoen. Afgelopen weekend won het team van Jelle Coen met 1-3 op Dender. Zaterdag om 16.00 uur ontvangen we in eigen huis (stadion De Leunen in Geel) Beerschot. Check nu de belangrijke info!

Toegangsprijzen
Supporters van KRC Genk die een abonnement hebben voor de eerste ploeg, kunnen de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel gratis bijwonen. Het is echter noodzakelijk om vooraf je plaats in het stadion te reserveren. Hiervoor hebben we een handige handleiding opgesteld. Reserveer dus tijdig je plaats in het stadion via https://tickets.krcgenk.be.

Als je geen abonnement hebt, bedraagt de prijs voor een enkel ticket 15 EUR. Jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 10 EUR.

Opgelet (!): de ticketverkoop voor het duel tussen Jong Genk en Beerschot sluit zaterdag om 12.00 uur. Het heeft geen zin om zonder ticket naar het stadion af te zakken. De loketten blijven gesloten.

Parkeergelegenheid
De parkeerfaciliteiten rondom het stadion zijn vrij toegankelijk voor bezoekers.

Catering
In Geel wordt er gewerkt met een cashless systeem, waarbij betalingen plaatsvinden via jetons die je in het stadion kan kopen.

Adres stadion
Rauwelkoven 43 B, 2440 Geel