19/01/2024

Sneeuw zorgt voor afgelasting jeugdwedstrijden

Dit weekend heeft de winter ons stevig in zijn greep gehouden, en dat heeft gevolgen voor de voetballiefhebbers onder ons. Helaas hebben we te horen gekregen dat alle officiële jeugdwedstrijden die gepland stonden, niet door kunnen gaan vanwege de sneeuwval.

Maar niet getreurd, er is ook goed nieuws voor degenen die niet zonder voetbal kunnen. Er zullen namelijk wel een aantal oefenwedstrijden plaatsvinden. Deze wedstrijden bieden een mooie gelegenheid om een aantal teams in actie te zien.

Bovendien staat de wedstrijd van Jong Genk in Zulte-Waregem ook nog steeds op het programma. We houden de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten, maar voor nu ziet het ernaar uit dat deze wedstrijd gewoon door zal gaan.

Wil je weten welke oefenwedstrijden je kunt bijwonen en wat het volledige schema is? Neem dan een kijkje op onze website waar we het schema in detail hebben uitgewerkt. Trek je warme jas aan, neem een thermoskan met hete chocolademelk mee en kom genieten van een potje voetbal in de winterse sferen!