06/02/2024

Opnieuw drukke week in Genkse academie

Heb je zin in een week vol voetbalactie? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben de perfecte planning voor je samengesteld, zodat je geen enkele trap tegen de bal hoeft te missen. 

OOK WEDSTRIJDEN OP WOENSDAG

Er staan een aantal oefenwedstrijden gepland op woensdagavond. Om 18:00 uur kun je genieten van de jonge talenten van KRC Genk U12 en U11, die het opnemen tegen Union SG. De U16 werken een inhaalwedstrijd af in en tegen RSC Anderlecht.

Zaterdag: Non-stop voetbal

Zaterdag is dé dag voor de echte voetballiefhebber. De dag begint al vroeg met wedstrijden van KRC Genk U12 en U11 tegen Zulte Waregem om 11:00 uur. Maar dat is nog maar het begin. In de namiddag staan er nog drie spannende wedstrijden op het programma, waaronder de U16 en U15 teams van KRC Genk die het in eigen huis opnemen tegen Zulte Waregem. En als kers op de taart speelt het de U18 van KRC Genk op het veld van Zulte Waregem. 

De U13 zijn dit weekend actief op de Carnaval-Cup in Barcelona.

Zondag: De grote afsluiter

Op zondag begint de dag vroeg met de jongste talenten van Frza! U10 en U9 die het opnemen tegen Patro Eisden om 10:30 uur. Maar de echte klapper van het weekend is de wedstrijd tussen KV Mechelen en KRC Genk A om 16:00 uur. Ook Jong Genk speelt zondag. Zij gaan op zoek naar een nieuwe zege, in eigen huis, tegen Dender. Aftrap in ASV Geel om 13:30 uur. De U10 en U11 werken hun weekend op verplaatsing af.

Dus, of je nu een die-hard Genkie bent of gewoon op zoek bent naar een leuk weekend vol voetbal, deze planning heeft voor ieder wat wils. 

Bekijk hier de volledige planning.