11/04/2024

Moedig Jong Genk (gratis) aan tijdens hun laatste thuiswedstrijd

Het thuisrapport van Jong Genk in 2024 oogt behoorlijk indrukwekkend. De troepen van Jelle Coen voetbalden op eigen grond een indrukwekkende 16 op 18 bij elkaar. Afgelopen weekend won Jong Genk met 1-0 van SL16FC na een knap doelpunt van Konstantinos Karetsas. Dit weekend staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, de laatste van dit seizoen. We ontvangen vrijdagavond Francs Borains. De wedstrijd wordt om 20.00 uur op gang getrapt. 

Als dank voor jullie trouwe steun krijgt elke supporter vrijdag één gratis consumptiebon! Kom jij onze jonge Genkies mee naar de overwinning schreeuwen?


Kom als abonnee gratis supporteren
Supporters van KRC Genk die een abonnement hebben voor de eerste ploeg, kunnen de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel gratis bijwonen. Het is echter noodzakelijk om vooraf je plaats in het stadion te reserveren. Hiervoor hebben we een handige handleiding opgesteld. Reserveer dus tijdig je plaats in het stadion via https://tickets.krcgenk.be.

Als je geen abonnement hebt, bedraagt de prijs voor een enkel ticket 15 EUR. Jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 10 EUR.

Parkeergelegenheid
De parkeerfaciliteiten rondom het stadion zijn vrij toegankelijk voor bezoekers.

Catering
In Geel wordt er gewerkt met een cashless systeem, waarbij betalingen plaatsvinden via jetons die je in het stadion kan kopen.

Adres stadion
Rauwelkoven 43 B, 2440 Geel