01/05/2024

Geslaagde editie KRC Genk Talent Cup

Op 1 mei vond het jaarlijkse toernooi plaats voor U7, U8, U9 en U10-teams op de velden van de KRC Genk jeugdacademie. Het was een fantastische dag vol voetbalplezier en sportiviteit. We mochten niet alleen de top van de Belgische jeugdopleidingen verwelkomen, maar ook gerenommeerde academies uit het buitenland zoals 1. FC Köln, Bayer Leverkusen en Borussia Mönchengladbach.

Stralende zon en felbegeerde eerste plaats

Onder een stralende zon streden alle ploegen voor de felbegeerde eerste plaats. Het was geweldig om te zien hoe de jonge talenten hun beste beentje voorzetten en genoten van het spel. 

Niet alleen de spelers hebben een topprestatie neergezet, maar ook onze medewerkers verdienen een grote pluim. Zonder hun inzet en toewijding zou het niet mogelijk zijn geweest om dit toernooi te organiseren. We willen dan ook iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag hartelijk bedanken.

We kunnen terugblikken op een enorm geslaagde editie van ons jaarlijkse 1 mei-toernooi. Het werd opnieuw een editie om nooit te vergeten en we kijken nu al uit naar volgend jaar. Nogmaals dank aan alle spelers, begeleiders, ouders en medewerkers die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt. Samen maken we de jeugdopleiding van KRC Genk tot een van de beste van België en daarbuiten!

Bekijk alle uitslagen via www.livegoal.be