26/11/2022

KRC Genk open talentendag

Onze KRC Genk Talent Academy is altijd op zoek naar talent. Misschien ben jij wel het talent dat we zoeken? Of wie weet, word je dat wel?

Wat is talent? En vanaf welke leeftijd kan je van talent spreken? Het zijn vragen waarop geen eenvoudig en sluitend antwoord te geven zijn. Daarom zet KRC Genk al jaren in op het opleiden van het talent van nu én het talent van de toekomst. Maar dit kunnen we niet alleen. Daarom proberen we alle clubs in de regio te ondersteunen en begeleiden. Daarnaast zijn we met enkele Limburgse clubs een diepgaandere samenwerking, FRZA! Limburg, aangegaan. Samen met hen organiseren we verschillende talentendagen op verschillende locaties vanaf woensdag 7 december (alle dagen ontdek je via de inschrijflink)

Wie kan zich inschrijven voor zo'n talentendag?

Bij KRC Genk geloven we dat iedereen op zijn/haar niveau moet kunnen spelen. Ben je pas gestart met voetballen? Ben je er zelf van overtuigd dat je via onze FRZA!-clubs op een hoger niveau kan spelen of naar een hoger niveau kan doorgroeien?

Schrijf je nu in

Extra kansen voor laatbloeiers

Ben je geboren in de laatste maanden van het jaar of ben je een laat-mature speler (groei je minder snel dan je teamgenoten), weet dan dat we je via dit project extra kansen willen geven. Twijfel dus niet en schrijf je in.

Deze open talentendag van KRC Genk, in samenwerking met enkele Genkse clubs en de FRZA! clubs, is weer een mooie stap in ons project. We hopen zo samen meer talenten van de toekomst kansen te kunnen geven en op te leiden.Joris Lambrechts, FRZA! Manager van KRC Genk Talent Academy

"In onze academie zijn veel talenten van nu aan de slag, maar we willen talenten van de toekomst nog meer kansen geven. We geloven dat het FRZA! Limburg project hieraan een belangrijke bijdrage kan leveren.Koen Daerden, technisch directeur KRC Genk Talent Academy