15/09/2023

Thuiswedstrijden op vrijdag, zaterdag en zondag

Jong Genk werkt vanavond haar 5e wedstrijd af in de Challenger Pro League. We verwelkomen het ambitieuze Zulte-Waregem in ons eigen stadion in Geel. De aftrap van de wedstrijd is gepland om 20.00 uur. Voor praktische informatie verwijzen we je graag naar het onderstaande gedeelte.

Daarnaast staan er zaterdag ook thuiswedstrijden tegen Zulte Waregem op het programma voor de U18, U14 en U13 teams. Op zondagochtend zullen de jongste spelers het opnemen tegen respectievelijk Eupen en RAFC.

Benieuwd naar het volledig schema? Ontdek het hier!

JONG GENK - ZULTE WAREGEM

Toegangsprijzen
Supporters van KRC Genk die een abonnement hebben voor de eerste ploeg, kunnen de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel gratis bijwonen. Het is echter noodzakelijk om vooraf je plaats in het stadion te reserveren. Hiervoor hebben we een handige handleiding opgesteld. Reserveer dus tijdig je plaats in het stadion via https://tickets.krcgenk.be.

Als je geen abonnement hebt, bedraagt de prijs voor een enkel ticket 15 EUR. Jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 10 EUR.

Parkeergelegenheid
De parkeerfaciliteiten rondom het stadion zijn vrij toegankelijk voor bezoekers.

Catering
In Geel wordt er gewerkt met een cashless systeem, waarbij betalingen plaatsvinden via jetons die je in het stadion kan kopen.

Adres stadion
Rauwelkoven 43 B, 2440 Geel