27/11/2023

KRC Genk Talent wint al haar wedstrijden tegen KAA Gent

Het afgelopen weekend stond volledig in het teken van voetbal voor de jeugdploegen van KRC Genk. In een reeks spannende confrontaties namen onze jonge spelers het op tegen de teams van KAA Gent. Het resultaat was ronduit indrukwekkend: KRC Genk wist elke wedstrijd in winst om te zetten.

U13 toont veerkracht in topmatch

De U13 van KRC Genk bewezen hun talent en doorzettingsvermogen in een zinderende wedstrijd. Met een nipte 2-3 overwinning sloten ze aan bij de 'kopgroep' in het klassement. Een resultaat om trots op te zijn!

U14 domineert met grootse overwinning

Niet te overtreffen was de prestatie van de U14, die met een klinkende 2-6 zege huiswaarts keerden. Deze 'vooroologse' score onderstreept de aanvallende kracht van het team.

Thuisvoordeel optimaal benut door U15 en U16

Thuis in Genk lieten de U15 en U16 zien wat ze waard zijn. De U15 maakte korte metten met de tegenstander en zette een solide 3-0 op het scorebord. De U16 volgde met een sterke 3-1 overwinning, waarmee ze de toeschouwers een mooie voetbalmiddag bezorgden.

U18 houdt koers in klassement

Afsluitend hielden de U18 de Genkse eer hoog met een 1-3 overwinning. Hun plek in de top 3 van het klassement is hiermee verstevigd, een teken van de consistentie en het harde werk van het team.