27/12/2023

Bied mee op een matchworn shirt en steun Younited Belgium

Naar jaarlijkse gewoonte steunen de spelers van KRC Genk in de donkerste periode van het jaar Younited Belgium. Een organisatie die zich inzet voor mensen die kampen met kwetsbaarheden zoals huisvestingsproblemen, psychische gezondheidsproblemen, armoede en verslaving. Onder het motto 'MY TEAM, MY HOME' bouwt Younited voetbal- en fietsteams waar iedereen telt en welkom is. 

Tijdens de wedstrijd tussen SK Beveren en Jong Genk dragen onze spelers niet alleen hun clubkleuren met trots, maar ook het logo van Younited Belgium pronkt eenmalig op hun borst. Een krachtig gebaar dat de verbindende kracht van sport symboliseert.

Alle spelers zullen hun persoonlijk shirt na de match ook signeren. Deze shirts zijn niet alleen een tastbare herinnering aan een mooie voetbaldag, maar ook een steun voor Younited Belgium. De match worn shirts worden namelijk geveild voor het goede doel.

Hoe kan je meedoen?

Wil je een uniek en gesigneerd shirt van je favoriete KRC Genk-speler bemachtigen en tegelijkertijd Younited Belgium steunen?

  1. Bezoek de website matchwornshirt.com
  2. Plaats je bod op een van de gedragen en gesigneerde shirts.

Je hebt tot en met donderdag 30 december 15:00 uur de kans om mee te bieden. Mis deze unieke kans niet om een stukje voetbalgeschiedenis in huis te halen en tegelijkertijd een prachtig doel te steunen.

De impact van Younited Belgium

Younited Belgium doet meer dan alleen teams bouwen. Uit verschillende studentonderzoeken blijkt dat de organisatie een antwoord biedt op maatschappelijke uitdagingen. Deel uitmaken van een Younited-team brengt structuur in het leven van de spelers en heeft een positieve invloed op hun identiteitsgevoel, fysieke en mentale gezondheid, en het vertrouwen in zichzelf en de samenleving.

Met meer dan dertig teams door heel België, zorgt Younited Belgium ervoor dat veel mensen de warmte van een team en een thuis kunnen ervaren.

Laten we samen de kracht van voetbal vieren. Bied mee en steun Younited Belgium in hun missie om iedereen een thuis te bieden binnen de gemeenschap. Want zoals Younited Belgium zegt: "MY TEAM, MY HOME."

ONTDEK HIER DE VOLLEDIGE PRO LEAGUE ACTIE