13/01/2024

U15 en U18 kloppen Club Brugge

Na een periode van rust staan onze jeugdspelers weer vol energie op het veld. Dit weekend ging de bal weer rollen en hoe! Met een reeks spannende wedstrijden tegen Club Brugge, lieten onze teams zien wat ze in huis hebben.

U18 schittert in eigen huis

De U18 lieten thuispubliek juichen met een overtuigende 4-2 overwinning. Ondanks een vroege achterstand, wisten de jongens de wedstrijd volledig om te draaien. Met een comfortabele 3-1 voorsprong bij rust en een prachtig doelpunt van Nuozzi in de tweede helft, sloten ze de match af met drie punten èn een goed gevoel.

U15 blijft op koers

Ook de U15 liet van zich horen. Op verplaatsing in Brugge sleepten ze een vierde opeenvolgende zege in de wacht. Dit sterke begin van 2024 zet KRC U15 stevig aan de top van het klassement. Een prestatie waar ze trots op mogen zijn.

U16 zoekt naar consistentie

Voor KRC U16 verloopt het seizoen iets minder voorspoedig. Een wisselvallig 2023 heeft zich helaas doorgezet in het nieuwe jaar, met een frustrerende 3-2 nederlaag tegen Brugge. Deze uitslag houdt onze jongens in de subtop van het klassement.

We kijken vol verwachting uit naar de rest van het seizoen en zullen onze jongens blijven steunen in hun sportieve reis.