06/12/2023

Nieuwe derby voor Jong Genk

Vrijdagavond is het weer zover! Om precies 20:00 uur trappen we af voor een nieuwe derby die je absoluut niet wilt missen. Na onze overwinning in Lommel is het tijd om het thuisfront, in Geel, te verdedigen tegen de buren van Patro Eisden. Onze jongens zijn vastberaden om opnieuw een sterke prestatie neer te zetten, maar daarvoor hebben ze jouw steun nodig. 

Nieuwigheid dit seizoen: de thuiswedstrijden van Jong Genk worden afgewerkt in het stadion van ASV Geel. Als abonnee kan je de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel volledig gratis bijwonen.

Toegangsprijzen
Supporters van KRC Genk die een abonnement hebben voor de eerste ploeg, kunnen de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel gratis bijwonen. Het is echter noodzakelijk om vooraf je plaats in het stadion te reserveren. Hiervoor hebben we een handige handleiding opgesteld. Reserveer dus tijdig je plaats in het stadion via https://tickets.krcgenk.be.

Als je geen abonnement hebt, bedraagt de prijs voor een enkel ticket 15 EUR. Jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 10 EUR.

Parkeergelegenheid
De parkeerfaciliteiten rondom het stadion zijn vrij toegankelijk voor onze supporters.

Catering
In Geel wordt er gewerkt met een cashless systeem, waarbij betalingen plaatsvinden via jetons die je in het stadion kan kopen.

Adres stadion
Rauwelkoven 43 B, 2440 Geel