02/03/2024

U18 wint vlot van KAA Gent

In een reeks boeiende ontmoetingen tussen de jeugdploegen van KRC Genk en KAA Gent, hebben onze jonge voetballers laten zien wat ze in huis hebben. Met wedstrijden variërend van gelijke spelen tot overtuigende overwinningen, was het een dag vol emoties en sportieve prestaties.

Gelijkspel en overwinningen

De U13-teams van beide clubs zetten de toon met een spannende wedstrijd die eindigde in een 1-1 gelijkspel. Beide teams gaven alles, maar geen van beiden kon de overwinning naar zich toe trekken. Het was een wedstrijd waarin de jonge talenten hun vaardigheden en teamgeest toonden.

De U14 van KRC Genk wist daarentegen wel een duidelijke overwinning te boeken. Met een indrukwekkende 4-1 lieten ze de bezoekers uit Oost-Vlaanderen kansloos. Een prestatie die het thuispubliek zeker wist te waarderen.

Voor de U15 was het een spannende uitwedstrijd in Gent, maar onze jongens slaagden erin de punten mee naar huis te nemen door een 0-1 overwinning. Deze overwinning zet hen voorlopig aan de leiding van het klassement, een positie waar ze terecht trots op kunnen zijn.

Helaas kwam er voor de U16 een einde aan een reeks goede resultaten. In een spannende wedstrijd in Gent moesten ze hun meerdere erkennen met een 2-1 nederlaag. 

U18 maakt indruk

De U18 van KRC Genk heeft het publiek en de fans een fantastische wedstrijd voorgeschoteld door met 4-2 te winnen. Deze overwinning zet het foutje van vorig weekend recht en houdt de ploeg aan de leiding van het klassement. Onze fotograaf was ter plaatse en heeft een uitgebreide fotoreportage gemaakt.