01/05/2023

1 mei Q8 tornooi

Traditiegetrouw betekent 1 mei in Genk een grote dag voor het jeugdvoetbal.

KRC Genk organiseert dan immers op de terreinen van haar jeugdacademie het prestigieuze 1 mei tornooi voor U7, U8, U9 en U10 ploegen, een organisatie waarop we als jeugdacademie terecht fier zijn.

Dit tornooi, dat bij de grootste van het land mag worden gerekend, trekt naar goede gewoonte een grote schare supporters aan. In een fijne sfeer, waar sportiviteit en vriendschap op de eerste plaats staan, meten talrijke ploegen uit binnen- en buitenland zich met elkaar.

Om deze sfeer van sportiviteit en plezier nog meer te benadrukken hebben we beslist om vanaf dit jaar voor de U7 en U8 ploegjes geen rangschikking op te maken. Zonder prestatiedruk vanwege trainers en supporters kunnen de allerjongste spelertjes puur van het voetbal genieten en nog meer fun beleven.

Wel wordt er ook voor hen, net zoals voor de U9 en U10 reeksen, op het einde van de dag een beker en een medaille voorzien. Alleen maar winnaars, dus!

Rest ons nog de uitgebreide groep medewerkers van harte te bedanken. Zonder hen is de organisatie van dit mooie tornooi immers niet mogelijk.

Hopelijk zien we elkaar vandaag. Wil je het tornooi live volgen? Klik hier!

Klik hier voor het programma-boekje!